VIP Powerlounge

De speelautomaten van VIP Powerlounge zijn uitermate geschikt voor spelers die juist het liefst met hoge inzetten spelen. De fruitmachines van VIP Powerlounge zijn dus zeer geschikt voor gokkasten high limit spelers. Zoals zal opvallen kun je op de VIP gokkasten met extreem hoge inzetten spelen, neem bijvoorbeeld de Random Runner Ultra, vergelijkbaar met de reguliere random runner gokkast alleen kun je op de Ultra met een flink hogere inzet spelen. Geniet eerst van het gratis spelen bij VIP Powerlounge voordat je echt gaat gokken.

Een paar speciale fruitmachines van VIP Powerlounge zijn o.a de Jokers Time Deluxe, de Gigaburst en de Turbo Mega Jackpot. De overige fruitautomaten zijn over het algemeen de fruitmachines die je ook bij Classic Jackpot kunt spelen maar nu met een zeer hoge inzet. Het voordeel van high limit gokkasten is dat je natuurlijk ook gigantische winsten kunt behalen, een nadeel kan zijn dat je ook flinke verliezen kunt lijden.

Voorbeelden van hoge inzet gokkasten

De voordelen van het spelen op hoge inzet gokkasten is dat je flinke winst kunt pakken. Zo kun je met een maximale inzet zelfs 2000 credits per beurt winnen. Hierbij alvast een paar voorbeelden van hoge inzet gokkasten waar je vooraf gratis op kunt spelen;

Turbo Spinner XXL
Een van de VIP speelautomaten is de Turbo Spinner XXL, een gokkast met een onderspel en topspel waar je vijf lijnen actief kunt maken. Drie VIP symbolen op een actieve lijn tijdens het onderspel levert 2000 credits op en bij het topspel zorgen drie goudzakjes in kris kras formaat ook voor 2000 credits winst. Om een zo hoog mogelijke score te behalen kun je met een maximale inzet gaan spelen. De Turbo Spinner herken je vast van alle andere online gokkast merken of misschien heb je er vroeger bij de snackbar weleens op gespeeld.

Golden Oldie
Deze fruitkast behoort echt tot een van de oldtimers onder de fruitmachines en persoonlijk behoort de Golden Oldie tot een van mijn favoriete gokkasten. Met vier rollen bij het basisspel en vier rollen bij het bovenspel en verschillende inzetstaffels kan het hard gaan maar de te behalen winst kan hoog uitpakken.