The Justice Machine

The Justice League is een videoslot gebaseerd op een stripverhaal uit 1980 met bijzondere bonus features die je met een van de superhelden kunt winnen.

The Justice Machine is een video gokkast van 1×2 Gaming, een spel dat zowel via een mobiel toestel als een vaste PC gespeeld kan worden. Het thema lijkt is een stripverhaal vol met actie uit de jaren 80 en 90 dat in die tijd verscheen in strips van Noble Comics. Hoewel het geen Marvel slot betreft zit dit spel vol met fictieve actiehelden. Echt spelen kan met inzetten vanaf 30 eurocent tot maximaal 60 euro per beurt.

Er zijn 5 rollen, 30 lijnen en verschillende bonus features aanwezig zoals wild, scatters en een red de aarde bonusspel.

The Justice Machine spelen

De actiehelden spelen de belangrijkste rollen want zij kunnen bijzondere features activeren zoals. Voor geld spelen kan vanaf 30 eurocent tot maximaal 60 euro per draai.

justice machine screenshot

De actiehelden kunnen de volgende features opleveren;

  • Talisman: Je ontvang een willekeurige cash prijs
  • Blazer and chain: Alle slechteriken veranderen in een cash prijs als deze op de actieve rollen vallen
  • Demon: Je ontvangt een re-spin dat gegarandeerd een winnende combinatie oplevert
  • Titan: Dit is een wild symbool dat over de gehele rol uitklapt

Er zijn nog twee andere bonussen die je kunt verdienen met het Jutice League embleem. Er is het Justice Machine Battle bonusspel waarbij je een superheld moet selecteren die voor jouw de strijd aangaat om zoveel mogelijk winst op te leveren.

De Challenger Free spins bonus levert 10 gratis spins op

bonus hunter
Onze bonus hunter is altijd op jacht naar de beste casino bonussen en schrijft reviews van slots.