Legend of the Jaguar

Een Playtech gokkast in 3D formaat dat in de basis veel lijkt op NetEnt's Gonzo's Quest

Legend of the Jaguar is een van de nieuwe Playtech slots en wat voor een! Een prachtig ontworpen spel met eveneens een mooie introductie video. Spelen kan met een mobiele telefoon, een tablet of met een Desktop PC. Extra opties zijn aanwezig zoals Jaguar Re-spins, Cascading Reels en 3 bonus game features. Bovendien is er een staffel aan vermenigvuldigers waardoor winnende combinaties flink kunnen oplopen.

Het is mogelijk om de symbolen aan te klikken zodat je kunt zien wat de waarde is. Het symbool met de hoogste uitbetaling is die van de jaguar waarmee je tot 2500x jouw inzet kunt winnen! Er zijn geen win regels maar wel 243 manieren om te winnen, drie aangrezende symbolen van links naar rechts leveren winst op.

legend of the jaguar

Cascades en extra features

Danzkij de cascades kun je opeenvolgende lijnwinsten krijgen en lukt het jouw om met een enkele spin meerdere winnende combinaties te draaien dan gat de staffel aan vermenigvuldigers omhoog!

Behalve cascades kun je ook Jaguar re-spins verdienen. Je hebt hiervoor een jaguar symbool op de middelste rol nodig waarmee je geen lijnwinst pakt. Je ontvangt een re-spins waarbij de Jaguar over de rol uitklapt.

Dan zijn er nog drie gratis spelletjes dat je kunt pakken met het Free Games symbool. Het is in feite de scatter en bij drie of meer ontvang je free spins met een van de volgende features;

  • Double Multiplier: Je ontvangt 10 tot 15 free spins met een dubbele vermenigvuldiger dat start bij 2x en oploopt naar 4x, 6x en 10x.
  • Stacked Wilds: Je ontvangt hiermee 6 tot 10 free spins en na elke spin krijg je een stacked wild.
  • Winning Free Games: Nu wordt het echt leuk want je ontvangt met deze feature 8 tot 12 gratis spins en een winnende combinatie valt na elke draai.

Wat vinden wij van Legend of the Jaguar?

Legend of the Jaguar doet een beetje denken aan NetEnt’s Gonzo’s Quest gokkast. Het verschil zit hem in dat je zelf de variantie kunt selecteren tijdens de free spins bonus.

Grafisch zit dit thema goed in elkaar en de extra features maken dit een gokkast om te spelen.

bonus hunter
Onze bonus hunter is altijd op jacht naar de beste casino bonussen en schrijft reviews van slots.