Dawn of Egypt

Dawn of Egypt is een Play 'N Go videoslot met een leuke free spins bonus. De RTP is 96,23% en de variantie is bovengemiddeld.

Het aantal videoslots met een Egyptisch thema is gigantisch en Play ‘N Go heeft er al een behoorlijk aantal in hun spelassortiment opgenomen. Dawn of Egypt is een nieuwe variant maar dan prachtig uitgevoerd. De variantie schommelt tussen medium en hoog in en de RTP is met 96,23% iets bovengemiddeld.

De free spins bonus is vrij uniek want je kunt dankzij het ‘Wheel of Gods’ spins verdienen waardoor het aantal gratis draaibeurten flink op kan lopen.

dawn of egypt screenshot

Hoe speel je de Dawn of Egypt gokkast?

De Dawn of Egypt videoslot bestaat uit vijf rollen, drie rijen met tien actieve lijnen. Als je voor geld speelt kun je een inzet plaatsen van 10 eurocent tot een maximum van 100 euro per draai. Winnende combinaties ontstaan zodra je drie of meer dezelfde symbolen op actieve lijnen krijgt.

De god van het koningschap Horus is het meeste waard en betaald bij een combinatie van vijf stuks 100x de inzet uit. De scarabee telt als wild en vervangt alle andere symbolen (behalve de scatter).

Het basisspel van Dawn of Egypt is leuk maar zodra je de gratis spins bonus bereikt wordt het pas echt genieten geblazen.

De Free Spins bonus

De scatters zorgen voor de free spins bonus en je hebt er minimaal drie van nodig. Behalve free spins verdien je ook nog een leuke uitbetaling van 5x, 20x en zelfs 1.000x als je vijf scatters draait. Vervolgens krijg je een draai aan ‘The Wheel of Gods’ waarmee je minstens 3 tot 20 spins mee kunt pakken.

Tijdens de bonus worden symbolen met een lage waarde vervangen door een symbool met een hoge waarde. Het scatter symboolis nu eenwild scatter en het wordt nog leuker zodra je 2 of meer scatters ontvangt want dan wordt de Pyramid Spins feature actief.

Je kunt de Pyramid Spins ongelimiteerd re-triggeren en zodra deze feature voorbij is ga je terug naar het reguliere free spins bonus.

Wat is onze beoordeling van Dawn of Egypt?

Play ‘N Go heeft al een hele reeks aan gokkasten met een soortgelijke thema en met dit spel kun je maximaal 1.000x de inzet winnen met een enkele draaibeurt. Vergeleken met Book of Dead is dat 5.000x de inzet per spin kan opleveren is het een stuk minder.

Grafisch gezien ziet dit spel er wel prachtig uit en de symbolen die opgewaardeerd worden tijdens het bonusspel kunnen leuke verrassingen opleveren.

bonus hunter
Onze bonus hunter is altijd op jacht naar de beste casino bonussen en schrijft reviews van slots.