PowerJackpot

PowerJackpot is een gokkasten merk van slotpartners waar je op fruitmachines kunt gokken die zijn gekoppeld aan een progressieve jackpot. De jackpot stand wordt constant aangevuld zodra spelers op één van de powerjackpot fruitmachines spelen. De PowerJackpot gokkasten kun je ook lekker gratis spelen en spelers die voor echt geld willen gokken kunnen nog van bepaalde bonusdagen genieten ook. Het spelen op jackpot gokkasten verhoogt de spanning want de kans bestaat dat je een jackpot prijs van duizenden euro’s wint. De fruitmachines zijn uniek en allemaal gekoppeld aan de powerjackpot linked jackpot.

Speel op klassieke gokkasten zoals de Toptimer, Starburst, de Golden Oldie en de Magic Circle. Met in totaal twaalf fruitautomaten gekoppeld aan de jackpot is het spelen voor geld echt aan te raden. Bij PowerJackpot kun je snel en veilig via iDEAL betalen of wat dacht je van speeltegoed koper per telefoon. Spelers die liever met credit cards, Neteller of Skrill speeltegoed kopen kunnen ook bij PowerJackpot terecht.

Jackpot winnen

Met het spelen op fruitmachines gekoppeld aan een progressieve jackpot is het mooi meegenomen als het je lukt om de jackpot te winnen. Het voordeel is dat de jackpot stand continue wordt aangevuld zodra spelers op één van deze fruitmachines gaat spelen. Op het moment van schrijven staat de jackpot op ruim 7600 euro, een mooi bedrag om even op online gokkasten te winnen. Natuurlijk is de kans klein dat je daadwerkelijk de jackpot wint maar de kans is wel aanwezig. De actuele jackpot stand kun je op alle fruitmachines van powerjackpot zien. Gelukkig zijn het ook echt verschillende fruitautomaten waarbij een aantal kasten zelfs tien rollen bij het bovenspel hebben. Mocht je voor geld gaan gokken op de fruitmachines van dit gokkasten merk dan wensen wij je alvast veel succes toe met het winnen van de jackpot.

Gratis gokkasten van PowerJackpot

Wij adviseren spelers om vooraf eerst even gratis gokkasten te spelen bij PowerJackpot want met gratis spelen kun je bepalen welke speelautomaten jij het leukste vindt om straks voor echt geld op te spelen. Je kunt alle gokkasten van dit merk gratis spelen alleen kun je met gratis spelen natuurlijk geen echte winsten behalen. Er zit geen tijdslimiet verbonden aan gratis spelen dus je kunt de gehele dag genieten. Zodra je een aantal speelautomaten hebt geselecteerd waar je voor echt geld op wilt gokken kun je vervolgens een account aanmaken en betalen via één van de vele betaalmethoden. Hierbij alvast een voorproefje van een aantal powerjackpot fruitmachines.

Red Hot Active
Het spel Red Hot Active behoort tot een van de meest gespeelde spellen bij powerjackpot terwijl het een gokkast is met slechts vier rollen. Er zijn wel verschillende inzetmogelijkheden zoals een inzet van 1, 5, 10 of 20 speelkredieten per beurt. De Red Hot Active symbolen kunnen voor extra winsten zorgen dus houdt dit symbool goed in de gaten.

Gokkast Starburst
De gokkast starburst behoort tot één van de toppers bij powerjackpot en zo gek is dat niet want met tien rollen bij het top spel kun je geweldige geldbedragen winnen. Dit spel is ook een spel voor spelers die graag met hoge inzetten spelen want je kunt de starburst met een inzet van 45 credits per draai aan de rollen spelen. Speel je met een maximale inzet dan zijn ook alle rollen geactiveerd bij het bovenspel. Met de ‘Choose Game’ knop kun je direct met de gewenste inzet spelen.