The Expendables Megaways

The Expandables Megaways is een branded slot geproduceerd door Stakelogic met 117.649 ways to win en een maximale winst van € 539.305,-!

The Expendables Megaways

expendables megaways
Beoordeling:
Welkomstbonus van 250 euro Speel Nu

The Expendables Megaways Features

  • 117.649 Megaways
  • Branded slot
  • Hoge variantie
  • Free spins bonusspel

The Expendables Megaways Basics

  • Game Type : Megaways Gokkast
  • Software : Stakelogic
  • RTP : 96,02%
  • Maximale Winst : € 539.305,-

De super helden van de jaren tachtig komen weer tot leven dankzij het slot The Expendables Megaways van Stakelogic. Uiteraard is dit spel gebaseerd op de blockbuster actiefilm The Expendables met actiehelden Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Jason Statham en Jet Li.

Dit slot levert spannende momenten op want je kunt op 117.649 manieren winnen! De variantie is hoog en de RTP is ruim 96%.

The Expendables Megaways spelen

Voordat je gaat spelen kun je de Super Stake functie activeren. Met de Super Stake actief speel je met een dubbele inzet maar dan zijn er extra wilds of vervallen er 1 tot 5 symbolen met een lagere waarde. Ons advies is om eerst zonder de Super Stake te spelen.

Voor geld gokken kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro per draai, uiteraard wordt dit bedrag verdubbeld zodra je de Super Stake activeerd.

expendables

Zoals bij vrijwel alle Megaways gokkasten is het speelveld verdeeld in zes rollen met rijen van twee tot seven symbolen. Symbolen die winnende combinaties vormen worden vervangen door nieuwe waardoor er oneindig veel cascades kunnen ontstaan.

Wat symbolen betreft levert Barney Ross het meeste op, zes stuks is goed voor een uitbetaling van 12.5x de inzet.

Free spins bonusspel

Free spins verdienen kan met het symbool van een doodskop. Je hebt er minstens vier van nodig waarmee je 12 gratis spins verdient. Als extraatje wordt de Expandables feature geactiveerd waarmee elke winnende combinaties met symbolen van een lage waarde ervoor zorgt dat de symbolen voor de rest van de free spins verdwijnt. Zodoende blijven alleen symbolen met een hoge waarde over.

Je kunt ook extra free spins verdienen door opnieuw minstens drie scatters te draaien. Vergeet niet dat er ook een progressieve multiplier actief is dat na elke winnende combinaties met 1x oploopt.

Wat vindt GokkastenBonus van de Expandables Megaways Gokkast?

Als je een liefhebber bent van slots met het Megaways mechanisme dan is The Expendables Megaways gokkast er een om te spelen. Je kunt met of zonder Super Stake spelen en wij adviseren alleen spelers met een passend budget aan om deze functie te gebruiken.

Stakelogic heeft met The Expendables Megaways een dijk van een slot geproduceerd. Als je liever een klassieke fruitkast met Megaways speelt kun je ook Super Wild Megaways uitproberen.

bonus hunter
Onze bonus hunter is altijd op jacht naar de beste casino bonussen en schrijft reviews van slots.