Super Wild Megaways

Stakelogic heeft nu ook een licentie van Big time Gaming waardoor zij het Megaways mechanisme kunnen implementeren. Tot dusver hebben zij de slots Black Gold Megaways en Mystical Santa Megaways uitgebracht maar nu kun je een de klassieke gokkast Super Wild Megaways spelen.

Dit spel is voorzien van 117.649 ways tto win met een RTP van 96,07% en een hoge variantie. Voor geld spelen kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro per draai.

Super Wild Megaways speluitleg

De Super Wild Megaways gokkast heeft zes rollen met twee tot maximaal zeven symbolen per rol. Zodra er een winnende combinatie wordt gevormd ontstaat er een kettingreactie waardoor de winnende symbolen vervangen worden door nieuwe.

Er is meer want aan de bovenkant van het spel zie je nog een horizontale rol met vier symbolen, hiermee worden winnende combinaties aangevuld waardoor er nog meer reacties ontstaan.

De symbolen bestaan uit fruitsymbolen zoals je gewend bent van de oude fruitkasten. qua basis symbolen is de rode zeven het meeste waard. Er zijn nog drie symbolen toegevoegd met unieke features waar je hieronder meer over kunt lezen.

Extra Features en Bonussen

Er is een wild symbool (het kroontje) dat alle andere symbolen vervangt behalve de scatters. Dan zijn er twee soorten scatters waarmee je een mystery prijs of de free spins bonus kunt winnen. Je hebt minstens drie mystery scatters nodig om een prijs te pakken en hoe meer je er hebt des te hoger de prijs.

Het Super Wild (SW) symbool zorgt voor de free spins bonus en hier heb je er minimaal vier van nodig. Je ontvangt 12 gratis spins en voor elke extra scatter dat je draait krijg je vijf extra spins. Het leukste is dat je na elke winnende reactie een extra multiplier krijgt, de multiplier start met 1x en kan dus oneindig oplopen.

Is de Super Wild Megways gokkast het spelen waard?

Ja, dit is een prima fruitautomaat gekoppeld aan het Megaways systeem. Het zal spelers die van de oude gokkasten houden aanspreken en dankzij het Megaways systeem kan de winst snel oplopen.

bonus hunter
Onze bonus hunter is altijd op jacht naar de beste casino bonussen en schrijft reviews van slots.