Royal Mint Megaways

Dit is een Megaways slot met 117,649 manieren om te winnen, een Triple Reactions feature en een extra free spns bonus. De RTP bedraagt 96.68% en de variantie is hoog.

Big Time Gaming produceert gokkasten van top kwaliteit waardoor zij slechts enkele speelautomaten per jaar uitbrengen. BTG staat het beste bekend als ontwikkelaar van het Megaways mechanisme dat inmiddels door vrijwel alle slotproviders gebruikt wordt.

Ditmaal gaat het om Royal Mint Megaways, een gokkast met 117.649 manieren om te winnen met een RTP van 96,48% en een hoge variantie.

Hoe werkt dit Megaways slot?

Royal Mint Megaways bestaat uit zes rollen met twee tot zeven symbolen per rol. Het thema is gebaseerd op de Koninklijke munt in het Verenigd Koninkrijk en dat gebouw met een weelderig versierd gevel zie je dus op de achtegrond van dit slot.

Big Time Gaming heft het Triple Reactions mechanisme toegevoegd aan dit slot zodat er ook twee extra rollen met ieder vier symbolen zoel aan de bovenkant als onderkant waardoor er dus triple reactions kunnen ontstaan. Een reaction onstaat zodra er een winnende combinatie wordt gevormd waarmee de winnende symbolen verdwijnen en plaats maken voor nieuwe.

Gratis spins verdienen

De scatters zijn goudbaren die het woordje MINT vormen, je hebt er vier van nodig om 12 gratis spins te pakken en elke extra scatter levert vier extra spins op. Tijdens de free spins wordt het pas echt spannend want na elke reaction krijg je een 1x multiplier en dit kan eindeloos doorgaan.

Er is nog meer, want draai je tijdens het basisspel drie scatters dan spaar je een goudbaar op en je hebt hier 40 van nodig om de Heartstopper Enhanced bonus feature te activeren. Tijdens deze feature is begint de multiplier met 2x en wordt na elke reaction met 2x verhoogd

Is het de moeite waard om Royal Mint te spelen?

Wat ons betreft zeer zeker! Wat dat aangaat zijn vrijwel alle BTG slots de moeite waard om voor geld te spelen. Behalve een goede RTP van 96,48% en een hoge variantie kunt je met een enkele spin 41,300x de inzet winnen.

Behalve spannende free spins bonussen valt er tijdens het basisspel ook voldoende te beleven.

bonus hunter
Onze bonus hunter is altijd op jacht naar de beste casino bonussen en schrijft reviews van slots.