Mystery Reels Megaways

De Mystery Reels Megaways fruitkast is een van de eerste gokkasten van Red Tiger Gaming met het Megaways systeem. De RTP is 96,18% en de variantie is hoog!

Red Tiger Gaming is vorig jaar ook begonnen met het ontwikkelen van Megaways slots nadat zij een licentie hiervoor hebben verkregen van Big Time Gaming. Red Tiger is trouwens in september 2019 overgenomen door NetEnt waardoor er nu ook oude NetEnt slots voorzien worden van het Megaways mechanisme.

Mystery Reels is de eerste Megaways gokkast van Red Tiger en hoewel dit spel niet echt uniek is vonden wij het de moeite waard om je hierover te informeren.

Het betreft een klassieke fruitautomaat met fruitkast symbolen, vermenigvuldigers, een gok optie en 117.649 manieren om te winnen.

mystery reels megaways screenshot

Mystery Reels Megaways spelen

Zoals bekend van het Megaways systeem ontbreekt het aan winlijnen maar dat wordt goed gemaakt doordat je op 117.649 manieren kunt winnen. Er zijn zes rollen en er kunnen twee tot zeven symbolen per rol vallen. Winnende combinaties verdwijnen uit het zicht en maken plaats voor nieuwe.

Voor geld spelen kan vanaf een inzet van 10 eurocent tot maximaal 10 euro per draai waardoor dit spel ook voor lage inzet spelers een goede optie is.

Mystery Reel Megaways heeft een RTP van 96,18% met een hoge variantie waardoor de kans op een grote uitbetaling groter is. De maximale winst dat je kunt pakken bedraagt 10.000x de inzet!

Een leuke toevoeging in de basis is het mystery symbool (appel met vraagteken) dat altijd een uitbetaling oplevert.

De gratis spins bonus

Het ‘Free Spins’ symbool is de scatter en je hebt er drie van nodig waarmee je acht gratis spins ontvangt. Nu krijg je de optie om te gokken of direct de acht spins te pakken. Je krijgt een rad te zien met 4 tot 20 spins, je wint dus altijd minstens 4 spins en met wat geluk pak je er 12 of zelfs 20.

Tijdens de free spins wordt de multiplier na elke winnende combinatie met 1x verhoogd en de multipliers kunnen snel oplopen als re meerdere reacties ontstaan.

Draai je tijdens de bonus opnieuw drie scatters dan ontvang je vijf extra spins.

Wat is onze mening?

Wij vinden alle Megaways slots leuk om te spelen en het fruitkast thema van de Mystery Reels Megaways slot geeft het idee dat je op een oude fruitmachine speelt. Het is geen unieke Megaways gokkast maar dat verwachten wij ook niet.

Het mystery symbool in de basis kan op willekeurige momenten een mooie uitbetaling opleveren.

bonus hunter
Onze bonus hunter is altijd op jacht naar de beste casino bonussen en schrijft reviews van slots.