Diamond Mine Megaways

Diamond Mine Extra Gold is een Megaways slot met een RTP van 96,43% en hoge variantie. De mystery symbolen transformeren naar ieder ander symbool (behalve de scatter).

Het aantal spelproviders met een licentie om Megaways slots te produceren groeit gestaag door. Diamond Mine Megaways is een slot ontwikkeld door Blueprint Gaming dat gebruik maakt van Big Time Gaming’s Megaways mechanisme.

Diamond Mine heeft een ongelimiteerd aantal multipliers, een gratis spins bonus en mystery symbolen. Wat Megaways slots betreft is dit er een om te spelen! Het thema neemt je mee naar de goudmijnen

Dit spel heeft een RTP van 96,43% en een hoge variantie en winnen kan op 117.649 manieren.

Hoe kun je de Diamond Mine slot spelen?

Het spelen op Megaways slots is eigenlijk niet anders dan het spelen van een reguliere videoslot maar dan met veel meer manieren om winnende combinaties te landen.

Diamond Mine bestaat uit zes rollen met een gevarieerd aantal rijen per rol zodat er twee tot zeven symbolen per rol in de basis kunnen voorkomen. Aan de bovenkant zie je nog een horizontale rol met vier symbolen.

diamond mine megaways screenshot

Om het maximaal aantal manieren om te winnen te verdienen heb je dus per rol een rij met zeven symbolen nodig.

De tonnen met TNT zijn mystery symbolen en transformeren naar elk ander symbool behalve de scatter wat voor leuke verrassingen kan zorgen.

De exposieven tellen als wild en vervangen ieder ander symbool behalve de scatter.

Gratis spins met een ongelimiteerd aantal multipliers

De gratis spins bonus kun je bereiken als je vier goudzakjes weet te draaien. Je ontvangt standaard 12 gratis spins en voor elke extra scatter krijg je er nog eens vijf bij. Na elke draai met lijnwinst tijdens de bonus loopt de multiplier met 1x op en dit kan oneindig doorgaan.

Voordat je aan deze bonus begint krijg je de optie om een gokje te wagen waarmee je extra spins kunt verdienen.

Zo speel je de bonus dus met een ongelimiteerd aantal vermenigvuldigers en dat kan hard gaan doordat winnende combinaties uit het speelveld verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe via de cascades.

Lukt het om ook de bovenste rij met 3 of 4 scatters te vullen dan pak je nog eens 5 tot 10 free spins.

bonus hunter
Onze bonus hunter is altijd op jacht naar de beste casino bonussen en schrijft reviews van slots.