Wheel of Wishes

Maak kans op een miljoenen jackpot door het spelen van Microgaming's Wheel of Wishes gokkast. Er zijn vier jackpots te winnen!

Wheel of Wishes is een jackpot gokkast ontwikkeld door Alchemy Gaming, een spelontwikkelaar dat in opdracht van Micgrogaming slots produceert. Er zijn vier progressieve jackpots waarvan de hoofd jackpot een miljoenen prijs kan opleveren. Er zijn vier jackpots dat je kunt winnen maar het draait natuurlijk om het winnen van de hoofdprijs.

De RTP is beduidend lager dan dat je van andere slots gewend bent en is vastgesteld op 93,34%. Ben je dus op zoek naar een gokkast dat vaker uitbetaald dan kun je de Wheel of Wishes gokkast overslaan.

Het thema van dit spel is Oosters en het speelveld is geplaatst in de Sahara.

wheel of wishes screenshot

Wheel of Wishes spelen

Wheel of Wishes spelen is eenvoudig want de gokkast zit vrij simpel in elkaar. Er zijn in de basis vijf rollen met drie rijen en 10 actieve lijnen. Wat opvalt is de Power Mode knop aan de linkerkant en hiermee kun je dus Super Spins activeren maar dat kost je wel 10x de reguliere inzet.

Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro wat tijdens de Super Spins 20 euro tot max 200 euro wordt. Het voordeel van de Power Mode is dat je nu op de middelste drie rollen elke spin een Mega Symbool krijgt in 3×3 formaat waardoor het erg gemakkelijk wordt om winnende combinaties te draaien.

In het basisspel valt het wild symbool (dat alle symbolen behalve de scatter vervangt) regelmatig.

Hoe kun je de jackpot winnen?

Er zijn vier jackpots en het symbool waar je op moet letten is de scatter. Zodra je twee scatters krijgt of een Mega scatter symbool tijdens de Super Spins dan win je één van de vier jackpots.

Vooraf krijg je een draai aan het ‘Wheel of Wishes’ en dan hangt het ervan af op welke kleur de wijzer uitkomt. Je kunt hopen op geel want dan win je de hoofdprijs van enkele miljoenen euro’s.

De jackpot staffel is als volgt;

  • WoWPot : minimaal twee miljoen euro
  • Major Jackpot : minstens 50.000 euro
  • Minor Jackpot minstens 100 euro
  • Mini Jackpot : minstens 10 euro

De kans op het winnen van de Wowpot is natuurlijk erg klein maar een draai aan de ‘Wheel of Wishes’ geven is bijzonder spannend want je weet maar nooit.

bonus hunter
Onze bonus hunter is altijd op jacht naar de beste casino bonussen en schrijft reviews van slots.