Mega Fortune Dreams

De Mega Fortune Dreams is een van de beste jackpot gokkasten van NetEnt. Maak kans op drie verschillende jackpots. Wordt jij de volgende miljonair?

De Mega Fortune Dreams jackpot gokkast is de opvolger van de welbekende Mega Fortune slot van NetEnt. Het is een verbeterde versie dat er mooier uitziet en aangesloten is op een van de grootste jackpots.

De Mega jackpot stand kan tot een bedrag van miljoenen euro’s oplopen en er zijn nog twee andere jackpots, de Major n Rapid jackpot.

Hoe speel je de Mega Fortune Dreams Gokkast?

Dit spel bestaat uit vijf rollen met drie rijen en heeft twintig vaste lijnen. Voor geld spelen kan al vanaf €0,20 tot een maximum van €80 per draai.

mega fortune dreams screenshot

Het thema heeft een luxueuze uitstraling met symbolen die rijkdom representeren. Met dure klokjes, luxe sieraden, flessen champagne en een tropisch eiland. Het slot zelf wordt gespeeld van een luxe jacht.

Gek is dat niet want het winnen van de hoofdprijs met de Mega Fortune Dreams kan uw leven in positieve zin voorgoed veranderen.

Bonussen tijdens het basisspel

Behalve de jackpots zijn er nog een aantal leuke bonussen dat je kunt verdienen. De bonussen zijn als volgt;

  • Bij drie of meer wilds ontvang je een re-spin waarbij alle wilds blijven plakken
  • Me tdrie of meer scattered diamanten win je tot 20 gratis spins (afhankelijk van het aantal satters)

De free spins bonus is voorzien van een 3x vermenigvuldiger en elke scatter dat je tijdens dit bonusspel draait zorgt voor extra multipliers of 1 tot 3 extra spins. De vermenigvuldiger kan tot maximaal 10x oplopen en als je dan vijf wilds draait win je een groot geldbedrag.

Hoe kun je de jackpot winnen?

Om een van de jackpots te winnen zul je het jackpot bonusspel moeten bereiken. Dat kan door minstens drie bonusspel symbolen te draaien (rad van fortuin). Het voordeel is dat je dit spel zowel in de basis, als met een re-spin of free spins kunt bereiken.

Je krijgt nu een rad te zien waarmee je een geldbedrag of een van de drie jackpots kunt winnen. Het spreekt voor zich, het is de bedoeling om het binnenste rad te behalen zodat je de Mega Jackpot bereikt.

Wat is onze beoordeling van de Mega Fortune Dreams slot?

Als je een van de leukste jackpot slots wilt spelen dan is de Mega Fortune Dreams het slot om te proberen. De reden is dat dit spel ook in de basis hartstikke leuk is waardoor je jezelf niet blind staart op het winnen van de hoofdprijs.

Als je de bonusronde weet te bereiken dan wordt het ontzettend spannend maar de kans is groot dat je in plaats van een jackpot een geldbedrag wint.

bonus hunter
Onze bonus hunter is altijd op jacht naar de beste casino bonussen en schrijft reviews van slots.