Major Millions Progressive

Wil je een gokje wagen op de Major Millions Progressive met kans op een grote jackpot? Lees eerst onze review voordat je voor geld gaat gokken!

Dat Microgaming top jackpot slots in hun spelassortiment hebben waarmee spelers in één klap miljonair kunnen worden is duidelijk. De Major Millions is daar een goed voorbeeld van want de teller van de jackpot begint met een bedrag van € 250.000.

Naast de Mega Moolah Jackpot heeft de Major Millions ook een hoge jackpot waarmee je een ander leven kunt leiden als je die wint.

Een groot voordeel van het spelen van Major Millions is dat de jackpot veel vaker valt vergeleken met de Mega Moolah.

Hoe speel je de Major Millions Jackpot gokkast?

Dit progressieve jackpot spel heeft vijf rollen, drie rijen en vijftien lijnen. Voor geld spelen kan vanaf 20 eurocent per spin maar dat is als je met een enkele lijn speelt. Als je juist kans wilt maken op de jackpot dan zul je vijftien lijnen moeten activeren en dan speel je met 3 euro per draai.

Major Millions Progressive

Het thema van Major Millions is losjes gebaseerd op het leger en dat zie je dus ook terug aan de symbolen. Met tanks, slagschepen en bommenwerpers.

De majoor is in het basisspel het meeste waard waarmee je met een winnende combinatie van vijf stuks 1.000 munten pakt. Het slagschip, tank en bommenwerper zijn goed voor een uitbetaling tussen de 200 en 800 munten.

Er is geen free spins bonusspel en dat is best jammer maar het draait bij Major Millions natuurlijk om het winnen van de jackpot.

Hoe kun je de Major Millions jackpot winnen?

Het Major Millions symbool telt als wild en is gekoppeld aan een 3x multiplier. Lukt het om 5 Major Millions symbolen op de 15e winlijn te krijgen dan win je de jackpot.

Major Millions winlijnen

De jackpot stand begint altijd met 250.000 euro en elke speler dat op dit slot speelt draagt voor 7% bij aan het verhogen van de progressieve jackpot.

Let wel op dat je dus met 15 lijnen speelt, het kost je drie euro per draai maar je wilt de hoofdprijs natuurlijk niet mislopen.

Wat is onze beoordeling van de Major Millions Jackpot Gokkast?

In de basis is dit een vrij saaie gokkast want behalve extra prijzen dat je met scatters of wilds kunt pakken valt er weinig te beleven.

Het voordeel van dit spel is dat de jackpot regelmatig valt en dan pak je een geldbedrag waar je u tegen zegt.

Helaas zul je dit spel niet gratis kunnen spelen maar maak een account aan, stort een klein bedrag en waag een gokje op de een na grootste Microgaming jackpot slot.

bonus hunter
Onze bonus hunter is altijd op jacht naar de beste casino bonussen en schrijft reviews van slots.