Random runner Deluxe

Speelde je in de jaren negentig graag op de Random Runner dan is Stakelogic's Deluxe variant de moeite waard om te proberen.

De Random Runner gokkast is vooral bekend onder spelers die begin jaren negentig in een gokhal, kroeg of snackbar een gokje waagden. Gelukkig is het tegenwoordig niet eens meer nodig om de deur uit te gaan en kun je de Random Runner onder alle gemakken van thuis spelen.

Wanneer je gokkasten liefhebber de naam Random Runner hoort dan gaat er vast een belletje rinkelen. De random runner behoort simpelweg tot één van de meest gespeelde klassieke gokkasten. Op deze gokkast kon je in de jaren negentig al spelen in het café, de snackbar of speelhal.

Het internet stond toen nog in de kinderschoenen, pas met de komst van windows 3.11 (in 1993) en vervolgens Windows 95 begonnen mensen pas de mogelijkheden van het internet te ontdekken.

Tegenwoordig kun je zelfs via een mobiele telefoon of tablet onderweg spelen!

De Random Runner Deluxe is een Multiplayer variant van deze fruitkast dat je online kunt spelen. De speelautomaat is ontwikkeld door Stakelogic en lijkt een beetje op de oude Random Runner maar dan met twee sets van rollen dat je met een enkele druk op de knop kunt bedienen.

De Random Runner Deluxe spelen

Het voordeel van Multiplayer fruitautomaten is dat je twee of meer spellen tegelijk kunt spelen. Gelukkig kun je zelf instellen of je met één of twee spellen speelt. Dat kan via de ‘Game Knop’ dat je kunt vinden naast ‘Total Bet’.

Je kunt via ‘Total Bet’ ook bepalen met hoeveel geld je per draai speelt. De muntwaarde begint bij 5 credits met een waarde van 20 eurocent en kan tot maximaal 500 credits met een waarde van 100 euro ingesteld worden. Dit kan overigens per spel zodat je bij een maximale inzet met 200 euro per spin speelt.

Inzetten kan dus al vanaf één euro tot maximaal 200 euro per draai.

Wat op zal vallen het bovenspel ontbreekt bij Stakelogic’s Deluxe variant maar dat wordt meer dan goed gemaakt door de optie om de Multiplayer in te schakelen.

Symbolen en de Mystery Jackpot

De symbolen zijn precies hetzelfde als bij de oude Random Runner en de uitbetalingen lopen op naarmate je hoger inzet. Het gaat om de fruitsymbolen sinaasappels, peren, aardbeien, meloenen, pruimen en druiven.

Dan zijn er nog de klokken, zevens en stersymbolen die bovendien het meeste waard zijn.

Er is nog meer want de Mystery Jackpot wordt aangevuld zodra spelers op de Deluxe variant spelen en zal minimaal 500 euro tot maximaal 5.000 euro uitkeren zodra de jackpot valt.

Wat is ons oordeel van de Random Runner Deluxe?

Hoewel de Deluxe variant van de Random Runner geen topspel heeft is het Stakelogic goed gelukt om een leuke online variant van de Random runner te produceren.

Zowel de fruitkast, de symbolen en het geluid lijken precies op de oude vertrouwde fruitautomaat waar je vroeger zoveel tijd aan kon besteden.

De kans op het winnen van een mystery jackpot verhoogt de spanning! Het uitbetalingspercentage is 95,43% en de variantie is medium.

bonus hunter
Onze bonus hunter is altijd op jacht naar de beste casino bonussen en schrijft reviews van slots.