Mystic Mysteries hoge inzet gokkast

Mystic Mysteries is een gloednieuwe fruitautomaat dat je bij Fruits4real kunt merken, een gokkasten merk met gokkasten van hoge kwaliteit qua HD beeld en geluid. Deze fruitmachine is ideaal voor spelers die graag op een hoge inzet gokkast spelen want met een maximale inzet van 40 credits per draai aan de rollen behoort mystic mysteries tot een van de hoogste inzet gokkasten bij fruits4real.

Fruits4real is het merk bij uitstek om gloednieuwe speelautomaten te spelen want de fruitautomaten zijn hier voorzien van een nieuwe game engine waardoor je van scherpe beelden en helder geluid kunt genieten. Onder de fruitautomaten zul je vast een aantal kasten herkennen vanuit de gokhal of het café. Ben je nog niet bekend met het merk fruits4real dan is het nu aan jouw om de kans te grijpen want dit weekend krijg je nog een leuke bonus op elke storting van tien euro of meer maar daarover straks meer.
mystic mysteries

Fruitmachine Mystic Mysteries

De mystic mysteries fruitmachine heeft een basisspel met drie rollen en een bovenspel met drie rollen. De mysterie symbolen maken het bij het beneden spel en top spel extra spannend want met deze symbolen ontvang je een mysterieprijs waarvan de hoogte afhankelijk van met welke inzet je speelt. Dit spel kun je spelen met een inzet van 1 credit tot maximaal 40 credits per draai aan de rollen en via de prijzentabel kun je eenvoudig inzien welke winsten er worden uitgekeerd zodra je een winnende combinatie hebt behaald.

Het testen van deze gokkast ging vlekkeloos en ons cijfer is dan ook een 8.5 voor deze gloednieuwe fruitmachine. Gewonnen punten kun je verdubbelen met het kop of munt spel en er is ook een 1/0 spel aanwezig. Met de ‘Choose Game’ knop kun je gelijk met het gewenste inzet spelen.

Mystic Mysteries bonus marathon

Dit weekend loont het de moeite om op deze gokkast te spelen want ddit gehele weekend ontvang je een bonus van 25% bij een storting van tien euro of meer tot maximaal 100 euro. De bonus geldt voor elke storting waarmee je in feite het gehele weekend gratis speelgeld kunt verdienen. Winsten op gokkasten van frutis4real worden uitgekeerd naar jouw bank of girorekening, het minimale uitbetalingsbedrag is tien euro. Wees dus verstandig en probeer dit weekend de nieuwe gokkast uit. Speel vooraf even gratis om te zien of deze fruitautomaat jouw bevalt.

bonus hunter
Onze bonus hunter is altijd op jacht naar de beste casino bonussen en schrijft reviews van slots.