Master Joker

De Master Joker is een Pragmatic Play gokkast met een enkele rol waarbij de joker de hoofdrol speelt. Win tot 10.000x de inzet met een enkele spin!

Een nieuwe gokkast van Pragmatic Play is de Master Joker dat veel weg heeft van een videoslot maar door de eenvoud van dit spel meer op een oude gokkast lijkt. Er is slechts één rol met een enkele winlijn waardoor het speeltempo ontzettend hoog is.

De opzet van de Master Joker is uniek en je zult je afvragen of het spelen op een gokkast met maar één rol leuk is. Wij hebben de gokkast uitgebreid voor je getest en dit spel is behalve leuk ook lucratief want het kan een flinke uitbetaling opleveren.

De RTP is bovengemiddeld met 96,48% en de variantie is hoog. Dankzij een enkele rol is het tempo van spelen hoog waardoor je sneller een winnende combinatie kunt verwachten.

De Master Joker spelen, hoe gaat dat?

Er is slechts één rol en winnende combinaties zijn te behalen als je drie of meer dezelfde symbolen draait. Als je voor geld speelt kun je vanaf een inzet van 10 eurocent tot een maximum van 100 euro per draai gokken.

master joker screenshot

Wat de symbolen betreft zijn de rode zevens het meeste waard, weet je vijf rode zevens op de rol te krijgen dan pak je 100x de inzet.

De overige top symbolen zijn goudstaven, meloenen en pruimen waarmee je 15x tot 50x de inzet kunt pakken.

Op de derde rol kun je op willekeurige momenten een joker draaien, dit is het wild symbool dat ook een multiplier rad kan opleveren zodra je met dit symbool lijnwinst hebt.

Je geeft een slinger aan het rad waarna de uitkomst bepaalt welke multiplier je krijgt, dat kan van 2x tot 100x zijn.

Is de Master Joker de moeite waard om te spelen?

Jazeker, dit spel is uniek in zijn soort en is snel en eenvoudig te spelen. De joker valt regelmatig en dan is het een kwestie van lijnwinst pakken en een slinger aan het rad geven.

Dit spel is geschikt voor spelers die zowel graag hoog inzetten als spelers met een beperkt budget. Het is wel een gokkast waar je na een flinke uitbetaling moet stoppen met spelen want door het hoge tempo kun je snel alles weer verliezen.

Je kunt met de Master Joker tot maximaal 10.000x de inzet winnen.

bonus hunter
Onze bonus hunter is altijd op jacht naar de beste casino bonussen en schrijft reviews van slots.