Fruits4real

Hier kun je alle fruitautomaten van het fantastische gokkasten merk Fruits4real spelen. Dit zijn zowel oude vertrouwde fruitmachines als nieuwe fruitautomaten waar je gratis op kunt spelen of natuurlijk ook voor geld op kunt gokken. De nieuwste internet gokkasten speel je tegenwoordig bij Fruits4Real en het leuke is er komen steeds meer gokkasten bij. Als je nog niet bekend bent met het gokkasten merk fruits4real dan wordt het tijd om eens kennis te maken met de schitterende gokkast spellen bij fruits4real. Op alle fruits4real speelautomaten kun je genieten van haarscherpe beelden en kraakhelder geluid.

Zoals je aan het overzicht van fruits4real gokkasten kunt zien zijn dit de echte toppers onder de fruitmachines. Nu kun je van deze gokkasten genieten met nog beter beeld en geluid dan voorheen. Speel spellen zoals de Random Runner, de Gold Lines of de Steptimer Jackpot in HD kwaliteit. Als nieuwe speler ontvang je trouwens bij fruits4real een hartelijke welkomstbonus van 100% tot maximaal 100 euro op het eerste bedrag dat je stort.

Fruits4Real gokkasten spelen

Wij hebben hieronder een aantal fruits4real gokkasten spelomschrijvingen geplaatst zodat je alvast een idee krijgt van welke spellen je kunt spelen. Je kunt natuurlijk ook alvast spelen door een van de gokkasten te selecteren. Zodra je een van de fruits4real spellen speelt zul je direct het verschil merken met alle andere gokkast merken. Probeer anders eerst zelf eens een paar fruits4real fruitmachines, wij hebben hier alvast een paar toppers voor je verzameld;

Multi Player
De slotmachine Multi Player is één van de meest gespeelde spellen op dit moment bij fruits4real en dit komt doordat je op deze fruitautomaat op één kast van twee gokkasten kunt genieten. Je kunt dus twee gokkast spellen tegelijk spelen waarmee je extra hoge winsten kunt behalen. Let er wel op als je de Multi Player voor geld gaat spelen dat het hard kan gaan. Vooral als je op beide slotmachines met 40 credits tegelik gaat spelen. Heb je geen zin om elke keer op start te drukken dan kun je ook gebruik maken van de auto play knop.

Super Joker